Pin It
Poljoprivreda.ba poziva sve bh. proizvođače koji su pogođeni ekonomskim posljedicama zbog sada već pandemije koronavirusa da besplatno iskoriste ovu medijsku platformu kako bi oglašavali svoje proizvode i tako podstakli bh. stanovništvo na kupovinu domaćih robnih marki.

 damaci


Na ovaj način Poljoprivreda.ba želi dati svoj doprinos u ublažavanju krize koju već osjete mnogi sektori, a ako je suditi prema prognozama stručnjaka, svijet bi mogao ući i u recesiju. To znači blokada globalnih lanaca snadbijevanja uz opšti pad potrošnje i optimizma na tržištu.

Stoga Poljoprivreda.ba kao privatni i neovisni portal koji je u službi bh. poljoprivrednika od 2006. godine, želi pokrenuti akciju davanja prioriteta domaćim nad uvoznim proizvodima, kako ne bi došlo do velikog smanjenja potrošnje koja bi prouzrokovala otpuštanje radnika ili čak zatvaranje pogona.

Svjesni smo da je naš doprinos velik onoliko koliko ova akcija bude imala odjeka u javnosti, zato se nadamo da svaki potrošač može dati prioritet bh. proizvodu ukoliko je on dostupan na policama.

Besplatna promotivna akcija će trajati najviše mjesec dana za jednog bh. proizvođača koji će moći reklamirati neograničen broj svojih proizvoda.

Da biste iskoristili ovu priliku, trebate se javiti isključivo putem emaila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. do 31. marta 2020. godine.