Pin It

Urugvajski napadač Edinson Cavani vrijeme karantina odlučio je provesti na farmi u rodnoj državi, a prema snimcima koji su postali viralni na društvenim mrežama on se sjajno zabavlja radeći sve poslove koje nosi život u ovoj sredini.

 cavani

Cavani će ovog ljeta sigurno napustiti PSG s kojim mu za 20 dana ističe ugovor, a posljednjih dana mediji ga često dovode u vezu s prelaskom u Inter i Atletico Madrid.

Kako je slobodan igrač, Urugvajac će imati pravo da bira u kojem klubu želi igrati u narednim godinama, a dok se to ne desi, odlično se zabavlja u rodnoj državi gdje je pronašao potpuni mir.

Tako Cavani na jednoj farmi šiša ovce, muze krave, kosi travu, hrani konje i radi sve druge poslove koji su potrebni, a na svom Twitter profilu objavio je i jedan videoklip na kojem je pokazao kako zapravo izgleda ta njegova zabava, odnosno naporan rad.

Ovaj napadač također koristi i svaku priliku da bi trenirao i ostao u formi, a na jednoj fotografiji koju je ranije objavio na svom profilu vidi se kako uživa u zalasku sunca gledajući jelena koji je udaljen 100 metara od njega.

Cavani je u dresu PSG-a odigrao ukupno 301 utakmicu, a postigao je 200 pogodaka i upisao 43 asistencije.

U Pariz je stigao iz Napolija, a ranije je još nastupao za Palermo.

Izvor