Pin It
Gospodarski list i Zagrebački velesajam u zajedničkoj saradnji odlučili su obnoviti tradiciju poljoprivrednog sajmovanja u glavnom gradu Hrvatske i od 05.- 08. decembra 2019., organizirati CROAGRO – međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije.

traktor3

Moćni strojevi

U paviljonima Zagrebačkog velesajma  zavladat će moćni strojevi najsavremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, kao i mnoštvo izlagača koji će poljoprivrednicima, ali i onima koji će to tek postati, ponuditi sve što im je potrebno u poljoprivrednoj proizvodnji. Brojne prednosti nastupa i predstavljanja svojih roba i usluga na sajmu CROAGRO prepoznale su i najznačajnije kompanije i proizvođači iz poljoprivrednog sektora. Izložit će više od 150 firmi koje u svom asortimanu imaju kompletnu poljoprivrednu proizvodnju.

Bogat program

Tematski sadržaj ovog sajma u izlagačkom, stručnom i edukacijskom segmentu uključuje poljoprivrednu mehanizaciju i opremu, poljoprivredne i prehrambene proizvode, sadnice i sjemenski asortiman, sredstva za zaštitu bilja i podizanje prirodne plodnosti tla, te svu potrebnu opremu i repromaterijal za proizvodnju.

Bogat stručno prateći program bit će raspoređen kroz tematske dane (Dan stočarstva, Dan biljne proizvodnje, Dan mehanizacije). Biz će održani stručni skupovi, konferencija OPG-ova te Izbor za najboljeg proizvođača u sektoru svinjogojstva, mljekarstva, ratarstva i povrća za preradu te Izbor za hrvatski traktor godine.

Izvor