Potrebni sastojci za fermentaciju: 285 ml hladnog mlijeka, 225 g bijelog brašna, a za ostalo vam je potrebno: 150 g brašna, 25 g praška za pecivo, 25 g maslaca, 1 kašičica soli, malo šećera

 bread

Koronavirus se prenosi kapljičnim putem, kada osoba kiše ili kašlje, a na površini može da preživi nekoliko sati, ali i nekoliko dana, brojni su faktori koji utiču na to, kao što su materijal površine, ali i temperatura.

koronatouch 

U borbi protiv korona virusa i virusa uopšte, pranje ruku je veoma važno, ali to nije jedino što možemo da učinimo. Jak imunološki sistem je u takvim situacijama od elementarnog značaja.

5e68bd0903f36

Sigurno ste mnogo puta čuli koliko je zdravo konzumirati fermentirane namirnice nastale prirodnim vrenjem. One sadrže probiotičke kulture koje čine mnogobrojne vrste bakterija. Te dobre bakterije prirodno nastanjuju naša crijeva i čine crijevnu mikrofloru.

7